انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟

محمد اسلامی:راکتور هسته‌ای در شیراز احداث می‌شود

محمد اسلامی:راکتور هسته‌ای در شیراز احداث می‌شود رئیس سازمان انرژی اتمی از تأسیس رآکتور هسته‌ای جدید در شیراز خبر داد و گفت: این اقدام در جهت توسعه علوم و فنون هسته‌ای و کار تحقیقاتی، علمی و آموزشی انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 12
کد خبر: ۲۴۰۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی درباره احداث راکتور جدید هسته‌ای در شیراز، گفت: این اقدام و برنامه مشترک در جهت توسعه علوم و فنون هسته‌ای و کار تحقیقاتی، علمی و آموزشی انجام می‌شود. شیراز یکی از مکان‌های مورد نظر در جهت نیل به این هدف است و در حال حاضر در حال تهیه زمین و طراحی هستیم تا بتوان کار را شروع کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه درباره برگزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای اخیر افزود: کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با شرکت ۲۲ کشور برای اولین بار در اصفهان برگزار شد. سطح مقالات و ارائه‌ها در تراز بالایی قرار داشت و حدود ۱۰۰ سخنران خارجی و ۱۰۰ سخنران داخلی در این اجلاس شرکت داشتند.

اسلامی همچنین از برگزاری این کنفرانس به صورت دوسالانه خبر داد و افزود: این کنفرانس تنها جایی است که علوم و فنون هسته‌ای خارج از زنجیره انحصاری نظام استکباری شکل می‌گیرد و به فعالیت خواهد پرداخت.

در این باره فریدون عباسی نماینده مردم کازرون در مجلس و رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی در حاشیه اجلاس اصفهان درباره رآکتور هسته‌ای شیراز هم گفته بود که سازمان انرژی اتمی درحال پیگیری برای ساخت یک راکتور ۱۰مگاواتی در شیراز است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار